BETER COMMUNICEREN. MEER VERDIEPEN. MOOIERE RESULTATEN.

OVER ONS


Uiteraard willen wij u graag van alles vertellen over wie wij zijn en waarom wij ons specifiek richten op de accountancy kantoren. Maar eigenlijk is het veel belangrijker dat u zelf ervaart hoe onze programma's u helpen bij het realiseren van uw ambities.  


En natuurlijk zijn wij trots op het feit dat wij o.a. voor BDO, ABAB en FLYNTH in co-creatie programma's hebben vervuld. En ook dat verschillende (bestuurs)leden van de YUKI-vereniging en de Exact-online vereniging namens hun kantoren hebben deelgenomen aan één of meerdere van onze programma's.

Maar eigenlijk zijn wij niet zo van "name dropping" en vertellen u graag in een persoonlijk gesprek, als u daar behoefte toe heeft, wat wij "zoal gedaan hebben" voor onze accountancy klanten en wat het hen opgeleverd heeft. Want daar gaat het uiteindelijk toch om.


Het is meestal zo dat de deelnemers aan onze masterclass of workshops al een goed draaiend accountancy kantoor hebben. Een bekende uitspraak is: “je hoeft niet eerst ziek te zijn om beter te worden”.

Het uitgangspunt is om te komen van Good to Great aldus Jim Collins en die uitspraak omarmen wij dan ook van harte.

SAMENWERKINGEN


De afgelopen tientallen jaren hebben wij een enorm netwerk opgebouwd zowel binnen als buiten de accountancy branche. Hierdoor kunnen wij, afhankelijk van de klantvraag of onze programma's, putten uit jarenlangse samenwerkingsverbanden met professonele organisaties zodat wij invulling kunnen geven op bijna iedere klantbehoefte. 


Een van die duurzame samenwerkingsverbanden hebben wij met Marijke Jacobs, de oprichter van

ACCOUNTANCY-SOFWARE.NU. Zij kan u dan ook uit verschillende eigen ervaringen van de afgelopen 20 jaar vertellen op welke wijze wij haar (orgsnisaties) mochten supporten. Wij zijn er dan ook trots op een van de preferred suppliers te zijn van ACCOUNTANCY-SOFWARE.NU
In bovenstaande video vindt een dialoog plaats tussen Ronald Schouten (Vernieuwende Leiders) en Stacey Seedorf (State of Mind Network) waarbij zij ingaan op hun gezamenlijk geschreven boek Het Wonder van Waarom Business Edition. Zij halen een aantal topics en ervaringen aan in deze video, waarmee zij laten zien waarom deelnemers aan hun masterclasses/ trainingen/coach sessies ook net zo enthousiast zijn m.b.t. de beschreven methodieken in dit boek.